Kora hajnali járatok hétvégén is

Címkék: máv

2012.05.23. 18:00

 Hosszas civil kezdeményezés eredményeként a MÁV-START 2012.04.18. kezdettel pozitiv menetrend módosítást hajtott végre az 1.sz fővonalán.

A hajnali elsö vonat ettöl a naptól minden nap közlekedik (szombat,vasárnap és ünnepnapon is), így városunk ingázó dolgozóinak a hétvégi korai munkakezdésben jelentős segítséget jelent az intézkedés. Az első hónap tapasztalatai a kezdeti 15-20% utaskihasználtságról jelentős növekedést mutattak, mely a járat munkaszüneti napi létjogosultságát igazolja. Köszönjük a MÁV-START pozitív intézkedését Bicske és környékének ingázó munkavállalói nevében - írja a Budapesten mindennapi munkát végző bicskei, akik a civil tárgyalásokat irányította, melynek kommunikációjában lapunk is segíthette. 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása