Hazai pályán, szombaton 17 órakor játssza idei utolsó mérkőzését a Bicske II. labdarúgó csapata: egyetlen pontunk hiányzik ahhoz, hogy a fennállásának 100. évfordulóját idén ünneplő BTC jubileumi évlében a megyei harmadosztály bajnoki címét megszerezve jusson a Bicske II. bajnok csapata a megyei másodosztályba. 

Ez a győzelem több lenne a bicskei futballszeretők számára, mint hab a születésnapi tortán, hiszen ez az év volt a Bicske II. csapatának legelső, bemutatkozó esztendeje és ha vasárnap is hozzák formájukat (miért ne hoznák?) máris bajnokok, született bajnokok! A csapat segítői többek támogatásával látják vendégül bográcsos estebédre mind csapatokat és a szurkolókat. Legyünk ott minél többen, mi bicskeiek!  

 

 

  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása