2012.06.09 én a Bicskei Harcosok Kempo Hse tagjai Bicskén és Herceghalmon népszerűsítették a stílust. A Kornély Dojo kemposai részt vettek a Herceghalomban megrendezett kistérségi sportágválasztón ahol a Herceghalmi Kempo Dojo SE val közösen bemutatták az érdeklődőknek a Kempot mint harcművészeti stílust és sportolási lehetőséget. A Kempo mellett 18 sportágat próbálhattak ki az érdeklődők a tamburellótól a kosárlabdáig. Több neves sportoló is megtisztelte jelenlétével a rendezvényt,mint például Lóránt
Péter válogatott kosaras .Bicskén a Mad Max Dojo tagjai tartottak ízelítőt a Szentt László iskola családi napja alkalmából. Köszönöm mindkét Dojo munkáját amivel népszerűsítették a Kempot.

Kornély György Kempo mester
az egyesület elnöke

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása