Totálkárosra tört városunk polgármesteri autója, a Ford egy tegnapelőtt történt autóbalesetben, ami az M1 felhajtójánál a Sasfészek térségében történt. Hárman sérültek, a bicskei autót vezető  fiatal  szerencsére egyedül ült a polgármesteri autó volánjánál és nem sérült meg. Hogy mi és ki okozta a balesetet, azzal kapcsoltban még zajlik a vizsgálat.   

tesselyautó_1.jpg

Az autót Pállfy Balázs, Tessely Zoltán polgármester titkára, Pálffy Károly alpolgármester öccse vezette, Budapestre tartott hétfőn reggel. A Ford (a városháza flottájának talán legjobb autója) információink szerint totálkáros lett, "nincs" már se eleje, se hátulja, se oldala. Kegyelmi ajándék, hogy a Budapest felé tartó fiatalember sértetlenül szállt ki Bicske város Fordjából.

Még ennél is nagyobb szerencse, hogy az a három gyermek, akik a másik kocsiban ültek, szintén megúszták, pedig közülük kettőt mentőhelikopter szállított kórházba.   

A város hivatalos honlapján próbáltunk tájékozódni, de nincs az ügyről még semmilyen közlemény...         

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Na,akkor maradt a bicikli...bár onnan fentről tuti megoldják,és nem gyalog fognak közlekedni...olyan jól áll Bicske város,vegyenek még vagy 3 autót...
jár a vonat. van olyan országgyűlési képviselő, akinek nem esik le a gyűrű az ujjáról, és bizony azzal jár rendszeresen. akkor egy mezei önkormányzati titkár is ki fogja bírni, és még a bevezető szakasz dugóját is megússza, útközben tud dolgozni és nem teszi ki magát ilyen veszélyeknek sem.

az pedig külön öröm, hogy a pálffy femili ilyen jól fexik az önkormányzatnál, ez tényleg családbarát intézkedés.
süti beállítások módosítása