Milák Karcsi duplázott

Címkék: btc

2012.10.13. 11:55

Pénteken délután a Kerecsendi utcai arénában az U13 csapatok csaptak össze a bajnoki pontokért a BTC-ETYEK találkozón. Ágoston László vezetőedző az alábbi játékosokat jelölte a mérkőzésre: Fekete-Jakab,Lukács,Kovács,Németh L,-Nemes,Városi,Galszter Milák. 

Cseréink:Bognár,Semperger,Karkó,Huszárovics,Németh Béla.A meccs bicskei szempontból jól indult,hiszen a BTC U13 csapatának gólzsákja Milák Károly Iván már a 2. percben megszerezte a vezetést. Az etyeki legénységnek erre volt válasza a 12.percben Molnár Bence révén. A félidő 1-1 arányú egállal zárult. A második 35 perc változatos  küzdelmes idönként szemet gyönyörködtető akciókban bövelkedett. Milák Károly Iván az 55. percben ismét villant egyet és beállította a 2-1 arányú BTC gyözelmet. U13 csapatunk az eddig lejátszott hat mérközéséből ötöt megnyert és 15 ponttal jelenleg a második helyen áll az U13 megyei bajnokság B csoportjában. Milák Károly vezeti eddig a csoport góllövő listáját! Csak a BICSKE! HAJRÁ BTC!

Márton Imre szakosztályvezető

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása