Reméljük, március 21-én megjelent polgárőreinkről szóló írásunk is hozzásegítette a városvezetést ahhoz a döntéséhez, hogy az évtizedek óta városunk közbiztonságáért dolgozó polgárőröknek végre támogatást nyújtson. 

Mint azt a szigorú tényt jegyeztük: 

Köztudott, hogy a Tessely Zoltán polgármester vezette testület egyetlen fillér támogatást nem irányzott elő a közel 30 fős, lokálpatriótákból álló, közbiztonságunkért érdek nélkül dolgozó egyesületi munkaközösségnek.

A bajban mégis lehetett és lehet számítani a Pató Ferenc elnök úr vezette Bicskei Kertvárosi Polgárőrség munkájára - lásd árvizek, hóvihar stb.

Örömmel jegyezzük, hogy mint azt a jelenlegi városvezetés kifejezi: támogatásuk mellett a hivatal udvarán álló két új Suzukit megkapják használatra. Tervezik, hogy a város biztosít üzemanyagot a Bicskei Polgárőröknek is (akik közül az alapcsapatba tartozók ezt az utóbbi években maguk állták a közjó érdekében - A szerk.)  

Öröm számunkra, ha a nagy olvasottságnak örvendő Bicskei Szó észrevételeit, tényközléseit a városvezetők is végiggondolják.

A testületi képviselőket arra kérjük, hogy a közbiztonság érdekében mindenképpen szorgalmazzák, hogy az egész Bicskén évtizedek óta dolgozó Bicske Kertvárosi Polgárőr Egyesület és az új segítők számára ez a már egyébként is jelentősen megkésett támogatási ígéret mielőbb váljon valósággá.

Köszönjük.  

ia

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása