Március 15-én a Bicskei Rendőrkapitányság segítséget kért a Bicske Kertvárosi Polgárőrségtől, akik közül többen - időt, pénzt, energiát nem sajnálva, részben saját gépkocsijukon, saját üzemanyagköltségre végeztek útlezárásokat és járőrszolgálatot.     

Köztudott, hogy a Tessely Zoltán polgármester vezette testület egyetlen fillér támogatást nem irányzott elő a közel 30 fős, lokálpatriótákból álló, közbiztonságunkért érdek nélkül dolgozó egyesületi munkaközösségnek.

A bajban mégis számítani lehet a Pató Ferenc elnök úr vezette Bicskei Kertvárosi Polgárőrség munkájára.

A Bicskén többek között a Budai úti csomópontot zárásánál álltak helyt és mobil járőrszolgálatot is adtak, reggeltől délig saját autójukon, saját költségükre.

Egy bölcs városvezetésnek, ami a közbiztonságot szolgáló tisztességes, becsületes emberek közösségét tiszteli - márpedig tisztelnie kell -, segítenie kell a Bicske Kertvárosi polgárőrök munkáját.

Információnk szerint a város három darab Suzuki Ignis autót kapott vagy vett, abból egy autó üzemanyagkártyával éppen jól jönne a biztonságunkért dolgozó helyi erőknek, a Bicskei Kertvárosi Polgárőrségnek, akik a Bicskei Rendőrkapitánysággal együttműködési szerződést kötve tesznek szülőföldjükért és hazájukért.   

Annak örülnék a legjobban, ha ezt le sem kellene írnom, hogy támogatni kell a jóakaratú közösséget. Az lenne a jó, ha ez  olyan természetes lenne szülővárosom választott vezetőjének értékrendjében, minthogy reggel felkel a Nap... 

Izing 

        

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása