Pozsgai Mihály és Gulyás István BTC labdarúgók, a megyei válogatott kerettagjai Erdész Ferenc edző irányításával szerveznek önkéntes árvízi segítségnyújtást a Dunánál. Vasárnap fél kilenckor gyülekező Bicskén a Városháza előtt, az autóbusz(ok) 9 órakor indul(nak).   

A Bicskei TC szeretettel vár mindenkit AZ EGÉSZ VÁROSBÓL, akik két kezükkel akarnak segítséget és védőkart nyújtani azoknak a honfitársainknak, akik a Duna partján élnek vagy már dolgoznak az árvízvédelemben.

- Azt mondtam a csapatnak, hogy nem kötelező ez a munka, de ajánlott. Ha tudnak, jöjjenek. Ez egy vasárnap és egy nagyon nagy meccs, nagyon nehéz mérkőzés nem Bicskén - de mégsem idegen pályán, mégis itthon -, és bizony mindenkinek ott a helye. Minden szurkolónkat és bárkit szívesen látunk csapatunkban, a közös munkában  - mondta Erdész Ferenc a Bicskei Szónak. .     

Bicske megmozdult, bicskei keresztény gyülekezetek nyújtottak segítséget, volt közülük aki Bicskéről szervezett keretek között szinte elsők között jelent meg az elmúlt napokban a Duna-parton. Mások adakoztak. Úgy tudjuk több bicskei vállalattól, cégtől, bolttól  indultak önkéntes segéderők.

A BTC még nem tudhatja pontosan, melyik beavatkozási hely várja: a Dunánál. . 

Izing A.      

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása