Gyalog Melinda amatőr természetfotós tíz éves korában kezdett fényképezni, kedves és állandó témái a család  macskái, kutyájuk volt és persze, a nővére. Később makró fotózás  kezdte érdekelni. Hiszen mindenhol, mindig lehet ehhez témát találni, a virágok szépek, télen a jégvirágok helyettesítik. A legtöbb bogár és rovar is szép tud lenni, vagyis a makrozás röviden összefoglalva: szemlélődés a természetben és magunk és mások örömére. 

melinda1.jpg

Melinda férje, Gyalog Péter, aki  Zeke Brass Band trombitása valamint a Fúvószenekari Egyesület (Bicske) oszlopos tagja - a Zekéékkel játszani is fog felesége kiállításának megnyitóján, tehát kedves és könnyed a helyzet.

Azért a réz úr...    

Érezzétek ezt meg Ti is és ha tehetitek, gyertek el a Batthyány kastély dísztermébe, ha tudtok szombat délután hatra  - szeretettel várunk mindenkit.  

A kiállítás hivatalos támogatója a Sporthorgász bolt (Bicske, Kossuth tér).

ia

 

melindajpg.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása