A Kisfaludy utcát az uszodával összekötő hadi ösvény mentén, az ér partján szinte a meder fölé elfekvő hatalmas fa közelében látható egy fiatal növendék korában derékba tört  fűzfa Bicske Szíve Parkjában.    

Hogy ezt ki, mikor, miért engedte meg magának - sosem fogják megtudni azok a civilek, akiké a terület feljavításának ötlete volt és akik neki is álltak ennek.

Aki ott állt kerékpárjáról leszállva és megnézte a fát, hogy mit mondott: nem idézzük.  

Ezeket a fákat - többek között a Bicskei Szó közleményeinek köszönhetően -, mind ajándékba kapta a szintén növendék közpark - bicskei lokálpatriótáktól.

A derékba tört fűzfa láttán az uszoda felé tartó bicskei megállt egy pillanatra. Arra gondolt, hogy ez a derékba törés hasonlatos ahhoz a lakossági, polgári, civil jó szándékot semmibe vevő cselekedethez, ahogy a Bicskei Szíve Park épülését a Tessely Zoltán vezette város megakadályozta és rendőrt hívtak a Bicskét szerető, szebbé, jobbá, élhetőbbé tenni akaró állampolgárokra.  

Amikor viszont ma este már visszafelé jött az uszodából a kerékpáros, azt láthatta, hogy a nádas mellett hatan tollasoznak a jól megerősödött füvön - nem is akárhogy. Erről eszébe jutott, hogy pár napja az uszodából kijövet sárkányt igen profi módon eregető csapat "műrepülő" produkcióját nézegette vagy tíz percig.     

Bicske Szíve Park. Igény volna rá. 

   izing

   

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása