No comment

2013.07.27. 22:10

csontvaz_1374955736.jpg_559x353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A világ az élőkről szól, nem a holtakról. Sajna, nem sajna.
Nem a szavak, hanem a tettek után minősül az ember..
Köszönjük. 1. nem feltétlenül holtak csontvázait mutatja a rajz, hanem élőkét. 2. Alapvető, hogy a szavak is lehetnek tettek - (a tettek pedig szavak). Üdv
Igen..ahogyan ezek is csak szavak.
A képen csak csontvázak láthatóak, függetlenül a kép létrejöttének módjától (fénykép, röntgen, stb).
Nyilván értem a mondanivalóját, de a tapasztalat mást mutat.
Mást mutat a tapasztalat? akkor mégsem érted a mondanivalóját egészen. Pont azért csontvázzal van ábrázolva, mert a lényeges dolgokban mind hasonlítunk.
Mindannyian egy bolygóm élünk, mindünknek vannak jó, és rossz napjai. Mindannyian ártottunk már másnak, és minket is bántottak meg. Ugyanúgy megvan mindenkinek a saját keresztje. Lehet, hogy arra a "csontvázra" rátapadnak a félelmeink, indulataink és a környezetünk benyomásai, de sosem szabad elfejteni, hogy mind emberek vagyunk!
@Raszta_Pacal: Haggyd rá csak cigányozni szeretne egyet de nem jön össze neki..
Vagy te nem érted, amit én írok.. Igen, értem a mondanivalóját és igen, mást mutat a tapasztalat-e kettő nem létezhet egyszerre?
süti beállítások módosítása