A holnap kezdődő pozsonyi Fekvenyomó Európa Bajnokságon a Bicskén élő és Bicskén dolgozó Havai Viktor magyar bajnok is képviseli Magyarországot, Bicskét és barátait, akik ezzel az írással fordultak a Bicskei Szóhoz.

hv fb.jpg

 

 „Szívből drukkolunk Havai Viktor barátunknak és egyúttal szeretnénk nyilvánosan csatlakozni ahhoz a köszönetmondásához, ami korábbi támogatóit, a Bartók Kft., a Szabó Tüzép, a Farmer Center és a Vas-Műszaki Áruház tulajdonosait illeti.

Levelünkben arra szeretnénk kérni Bicske városának igen tisztelt vezetőit, hogy méltányolják Havai Viktor többszörös magyar bajnok sportoló a kontinens nagy viadalára eljuttató teljesítményét  – hiszen Vitya  mindennapi, kétkezi munkáját is Bicske város alkalmazásában végzi.

Viktor Magyarország nemzeti színei mellett a szíve mélyén, ott a szíve csücskében - Bicske város színeiért is küzd, mely szülőváros Delta Clubjában (Vasvári utca) edz 1997-től kis megszakításokkal.

A sportoló minden alkalommal köszönetet mond klubjának, az Isaszegi SEBI-GYM SE-nek is.

Barátunkról tudni kell, hogy az eddigi pályafutásában mellé sorakozó bicskei lokálpatrióta, sportszerető üzlettulajdonos támogatók mellett szinte minden becsületes munkával megkeresett forintját a sportsikerei érdekében költi el.

Barátain túl első számú főtámogatója édesanyja, aki finomságokat főz neki... 

Barátunk példaértékű tevékenységének igazi elismerése lehet Bicske sportszerető városa részéről, ha a pozsonyi EB-n való részvételét és további sportsikereit utólag is segítenék támogatásukkal. Sportsikerei ilyen elismerése mellé a későbbiekben akár városi okleveles elismerésben is részesülhetne.

Hogy városunk döntését megkönnyítsük, íme egy kis érdekesség: Havai Viktor kedvenc "egyéb" sportjának hivatalos neve: „foci a haverokkal”.

Kedvenc sportklubja a Bicskei TC egyben a bicskei B-közép, a Bicskei Tigers oszlopos tagja."

     Köszönettel, Havai Viktor barátai

 

havai eb.jpg

 

Havai Viktor 240kg-al az új magyar RAV-os országos csúcsot állított be Isaszegen....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása