A Szent László Általános Iskola tanulóinak torna- és tantermeket nyújtó, új épületszárny megnyitása, felszentelése és megáldása alkalmából október 18-án Hoffmann Rózsa államtitkár is ünnepi beszédet mond. A teljes mértékben a Székesfehérvári egyházmegye finanszírozása révén létrejött épületet Spányi Antal székesfehérvári megyéspüspök szenteli fel, áldja meg. 

Az szent lászlós fiatalok eddig Vásárhelyi János igazgató és a Kossuth Zsuzsa Gyermekotthon jóvoltából a "Gyeri" tornatermébe járhattak testnevelés órára. Ez éppen nem volt könnyű, mert minden évszakban jönni-menni, vonulni kellett a szerencsés esetben legalább dupla-tesikről.
Ennek végleg vége. 
Szeptembertől régi tanvágy teljesült a fenntartó Székesfehérvári egyházmegye jóvoltából: örvendetes, de a Szent László Általános Iskolának saját, külön bejáratú, nem messze fekvő, nem kölcsönkapott és teljesen új tornaterme nyílik, a törvényben előírt mindennapi testnevelés órák érdekében...

ia

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása