Örömmel adjuk hírül, hogy a Pató és Südi családnak köszönhetően igen jól sikerült Sallai László úrért történő bicskei összefogást az Újbarok SE jó akaratú megmozdulása követi. Az alábbiakban az egyesület elnökének levelét közöljük. Hajrá Újbarok! - teszi hozzá az emberséget, jó szándékot mindig teljes szívvel szolgáló Bicskei Szó. 

 

 

"Tisztelt Sportbarátok!

Újbarok SE csapata árverést hirdet Sallai László gyógykezelésének megsegítésére.(http://bicske.blog.hu/2013/09/12/fogjunk_ossze_a_nehez_helyzetbe_kerult_bicskei_csaladert.). Az árverésre kínált tárgyak egy Ferencvárosi Torna Club és egy Újpest Football Club által felajánlott futballmez a jelenlegi és egykori labdarúgók aláírásával. A sportszereken többek közt megtalálható Böde, Józsi, Hollmann, Somália, Lipcsei, Dzurják, Kuntics, Bánki illetve Balajcza, Kabát, Vasziljevics, Mészöly Géza, Tamási, Víg autogramja. Licitálni november 30. éjfélig lehet az Újbarok SE Facebook oldalán. Kikiáltási ár mezenként 10-10 ezer forint. Az árverésből befolyt teljes összeget az egyesület Sallai Lászlónak ajánlja fel.
Kérünk minden fociszerető, segítőkész embert, hogy legalább egy megosztással járuljon hozzá akciónkhoz, hogy minél több emberhez eljusson árverésünk híre.

Sportbaráti köszönettel:

Horváth Attila
Újbarok SE"

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása