sallai_laci_1378971883.jpg_778x650

A Szabó Tüzépen becsülettel dolgozó és szinte mindenki által ismert Sallai László gyógyítása érdekében kezdett gyűjteni felesége. Segítsünk nekik. Javasoljuk, hogy a templomaink valamelyikében, pl. a reformátusban vagy a kastélyban, a Pizzafalóban, a Báderban vagy a művházban  pl. a Zeke Brass Band vagy Fesztivál Fúvószenekar segítségével szervezzünk egy jótékonysági estet mielőbb a mi földieink gyógyulása érdekében. Ebben a családban él a bízvást már gyógyultnak mondható húszéves hölgy, Eszter, aki túlesett ezen a betegségen....

A jóérzésű bicskeieknek össze kell fognia érettük. Ha egyetértetek, osszátok meg ezt a felhívást és adakozzatok.  

Aki szívesen segítene a szervezésben vagy bármilyen építő ötlete van, kérem írjon:

bicskeonline@gmail.com   

A szintén sokak által ismert, a Szuperinfó szerkesztőségében dolgozó Sallainé Kiss Judit a következőket mondta: 

"A gyűjtést a Lukács Róbert nagyon jó barátunk kezdeményezte, mert az első pillanattól segít minket, amiben tud, sőt pár barátunk már hónapok óta támogat minket a gyógyulást jelentő gyógyszer megvásárlásában, de egy nagyobb dózis megvásárlása felgyorsíthatná a gyógyulást és ez nagyon sokat jelentene, mert a Laci betegségénél az időfaktor nagyon fontos. Nagyon szépen köszönünk minden segítséget! Jutka "

Nemsokkal  megjelenésünk után levél érkezett Váradi Nikoletta rendezvényszervezőtől, aki a szintén közismert (tüzépes) Szabó Gyuri párja. Nikoletta felajánlotta munkáját az ügy érdekében! Információnk szerint a Szabó Tüzép is folyamatosan, emberséggel kiállt a gárdáját régóta erősítő Sallai László mellett.    

 

Izing A. 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása