Se jobbról, se balról csak civilként szóljatok hozzá!
Hetek óta bosszant, hogy elkezdtek bombázni politikai hirdetésekkel. Megkezdődött! A gyerekem viccoldal lájkja, másnapra egy politikai párttá változott. NEM AKAROM.
4 szavazata lesz a családnak! Kinek adjuk?
Annak:
- Aki szereti a gyerekeket! Nem akarja, hogy a mindennapi testnevelés miatt reggel 6-tól, este hatig távol legyen a gyerek az otthonától. A mozogni szerető gyerek is utálja, hogy 4-től, 6-ig fér be a tornaterembe. A szomszéd városból nem tud hazajönni. Aki csökkenti a tanórák számát, és a napi maximális tanórákat 6 órában szabja meg.. Aki csökkenti a tananyagot. Minek kell tudni 30 határozót 8.-dik osztályban? Aki a természettudományos tárgyak oktatását laborhoz köti! Amit kipróbál, azt tudni fogja és felkelti az érdeklődését. Az ének és rajz ne elméleti oktatás legyen. A tesit ne mérjék, de a külön sportnak értéke legyen. A GYEREK LEGYEN BOLDOG!
- Aki utat épít, kerékpárutat, és az országot padka mentesíti és a közlekedést akadálymentessé teszi. A lépcsőkkel is komoly problémáim vannak. Aki megregulázza a MÁV-ot, hogy a menetrend nem dísznek van. (Most ne csak a kerekesszékre gondoljatok, hanem arra, hogyan küzditek le a hivatalok 8 lépcsőfokát babakocsival. Az öreg nénire, aki a 15 cm-s padkánál azt próbálgatja, hogy melyik lábával lépjen le, hogy ne essen el a zebránál.)
- Aki rendbe teszi az egészségügyet, hogy ne egy hónapot várjak a szemvizsgálatra. A másik a diabetikusra fél évet vár! Mi ez? Legyen elég orvos és rendelő. Nekem csak jó orvosaim vannak és kedves nővérkéim. Rossz helyre nem megyek. Jártam már úgy, hogy közölték velem vigyem innen ezt a gyereket. (Aki tudja a sztorit, csitt!) Az orvosok agyonterheltek. Kijön a műtőből hajnalban, ahol aratott a halál. Aztán mocira ül, hogy a másik rendelésen 30 km-rel odébb 8-ra ott legyen. Ugye hogy nem lehet ép ésszel végigcsinálni?
- Annak aki változtatni tud a kereskedelmi adók felfogásán. A gyerekeim mindig szólnak, hogy melyik műsor nem nekem való. Főműsoridőben nem ökológiai tanulmányokat kéne folytatni egy adott faj tényleges szaporodási kapcsolatban álló egyedeinek összességéről. (A budapesti populációról beszélek.) Mondjuk lehetne helyette fizikai-kémiai kísérlet. Ha 150 egyetemista halálra neveti magát a fizika profon, talán egy ország is megtehetné. A kislányok garantáltan nem a fejletlen cicijüket mutogatnák a facebook-on, hanem kémcsövekkel fotózkodnának és nem a neten akarnának szaporodási közösségeket létrehozni.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása