Cím nélkül

Címkék: politika választás irodalom

2014.04.07. 09:02

"Szürke, komor képet fest elénk a mai választási csata, amelyért bizony valami fölöttébb lelkesedni nem érdemes. Talán ezen az egészségtelen, zavaros állapoton is segít az idő, mely most - valljuk be - a szemérmetlenül tolakodó strébereknek kedvez inkább, mint a diszkréten fáradozó becsületes munkának és igazi polgári erénynek. Majd ha kitisztul ez a mostani politikai és társadalmi káosz, nyíltabb és egészségesebb pártviszonyok alakulnak, az új szellem és az elvekben, eszmékben gyökerező új erő elsöpri talán azokat a léha parazitákat, akik fölös számmal érvényesülnek most a közéletben mindenütt, a politikában épp úgy, mint társadalmi vagy autonómiai téren."

Ady Endre 
(Nagyváradi Napló, 1901. dec. 15.)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vasárnap délben, a mise után ott tolongtak a stréberek egy olyan ember kösül, akivel más körülmények között szóba se állnának.
Köszönet minden kedves otthonmaradónak is.....másrészt a sok sok zombinak aki önként dalolva boldog révületben állt oda ahol majd atomerőmű és futballstadion vár........gratulálni tudok a sok sok épelméjűnek...igen vittek 200 milliót a másik oldalról..innen meg MILLIÁRDOKAT egy beteg elme beteg sportjába...okosok csak igy tovább...
azért a tolongók meg a háttérben somolygók között is van sok akinek már rég nem lenne helye max a közmunkás ároksöprésben..de ez bicske egy igazi tiszta gondoskodó értelmes város tiszta szivű érzelmileg megfontolt okos szavazókkal........és csak remélni tudom hogy sosem ér véget ez a mitosz ahol a VAKULTSÁG HEVE ÁTIRJA ÉS ELTÖRLI A VALÓS TÉNYT..akik ebben hisznek résztvesznek benne maradjanak is benne örökre...mi pedig reméljük hogy az atomföldön egyszer majd nyilik egy uj szebb élet..mert az élet él és élni akar
süti beállítások módosítása