Olvasónk egy mai, véletlen találkozásunkkor foglalta mérges szavakba, hogy körülbelül kettő hete járt a polgármesteri hivatalban, ahol az alpolgármesternek tett panaszt az Endresz György utca Batthyány és Csók utcák közötti szakaszán három egymás mellett lévő oszlop üzemképtelensége miatt.   

Adófizető bicskeiek, akik a Tessely Zoltán nevéhez fűződő adóduplázás következtében kétszer annyi építményadót fizetnek - cserébe a közbiztonság, a baleset megelőzés érdekében tisztességes közvilágítás akarnak. Elmondta olvasónk, hogy nem érdekli, hogy a városnak kivel milyen jogi vagy elszámolási vitája van. Az Endreszben asz ott élő olvasó szerint, aki nevét is adta beszélgetésünkhöz,  csupán égőket kellene cserélni. Ha ennyit nem tudnak megoldani, akkor miért vállalkoztak városvezetésre?    

 

Az alpolgármester két hete felírta egy cetlire a címet, segítséget ígért és az Endresz említett fele azóta is sötét minden éjjel. 

ia

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása