Bicske központjában, a katolikus templom hajójával részben párhuzamos rossz állapotú szakaszt, az Áruház sarok és a méterárú sarok közötti járda felújítása kezdődik meg napokon belül - értesült a Bicskei Szó.   

Minden bizonnyal a Spar járdáig elkészül az egybefüggő új kivitelű járda - ha már egyszer megépítik. 

Régi bicskeiek elmondása szerint ez a járdaszakasz az ötvenes évek korszerű technológiája szerint járda-lapozva lett. Mint maradandó nyoma látszik is közvetlenül a házak, üzletek lábazata előtt feltört és betonozott vonalon, itt és  így vezették be először a vizet az ezen a területen fekvő bicskei házakba.   

A járda és az úttest közötti napközben szinte mindig jócskán megtelt parkoló is minőségibb, dunántúli kisvároshoz illőbb formát kap végre. Nagyon helyesen.

Reméljük, hogy kevésbé forgalmas és nem ennyire látványos helyek is becsületes figyelmet érdemelnek ki (a fejlesztésükért remélhetőleg hathatósan, bátran fellépő képviselőknek köszönhetően) az önkormányzati választások alkalmából, hiszen a nem bicskei Tessely Zoltán kéretlen építményadó duplázása következtében már egy egész város duplán fizethet. Figyelemből is duplát érdemel.     

 

ia

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása