csiny_1401996766.jpg_362x540

A cím talán kissé megtévesztő... de régi táborozóink számára talán érthető. Nyolc éven át szerveztünk egy nomád jellegű nyári lelkigyakorlatos tábort, Csónakház Ifjúsági Tábor néven. Se csónakhoz, se csónakházhoz nincs köze, még csak a vízhez sincs. Fizikailag nincs. Ki akartuk vele fejezni az együvé tartozást ("egy csónakban evezünk"), a tradíció reményét... hogy legyen egy "hely" ahová hazavárunk. 
És hogy miért lett a táborból nyaralás? Nyolc éven át hangoztattuk, a tábor az, amikor az ember sátorba bújik, és maga hozza létre az együttléthez szükséges élhető környezetet, megteremtve a tisztálkodásnak, és egyéb alapvető szükségletek megvalósulásának lehetőségét. 
Néhány év kihagyás után újra belefogtunk a "táborszervezésbe". Hagyományainkból igyekszünk minél több mindent átmenekíteni, közbe változtatva jó néhány dolgon. Ilyen a sátor helyett kis ház, a patak helyett zuhanyzó, egy hét helyett öt nap... Mivel tábort építeni és bontani sem kell, megmarad az idő szeretett programjainkra, mint a foci, méta, számháború, akadályverseny, ki mit tud?, nagy kirándulások, közös imák, beszélgetések, szentmise, tábortűz...
A "táborba" továbbra sem lehet se telefont, se mindenféle hanghordozót, kicsi vagy nagy számítógépet, egyéb elektronikai berendezést hozni. Kérem ezek tudatában és ennek a kérésnek tiszteletben tartásával jelentkezzenek. 
Szeretettel várunk minden új és régi jelentkezőt, 7 éves kortól, felekezettől és hittől függetlenül, de a közös programokon való kötelező részvétel mellett, a Noll tanyára július 19-23.ig. 
A tábor költsége a helyszínre saját erőből érkezőknek 15.000Ft. Ha lesznek távolabbról jelentkezők, szervezzük a leutazást. Ez esetben utiköltséggel kell még számolni.

Szeretettel: Balla Márk (r.kat. hitoktató) 70/775-87-43

___________________________________________________________________________

Jelentkezési lap:

(a hajember@freemail.hu emailcímre, a 2060 Bicske, Nefelejcs u 23. címre várjuk, június 6.-ig)

Jelentkező neve, címe, e-mail címe, telefonszáma, születélsi dátuma:_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Kapcsolattartó szülő neve, e-mail címe, telefonszáma:

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________­­­­­­­__________

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Még lehet jelentkezni! A határidő 15-éig meg van hosszabbítva!
süti beállítások módosítása