Immáron egy hete nincsen se telefon, se internet Bicskén az önkormányzat intézményeinél. 
Városunk 5-6 évvel ezelőtt szerződött egy szolgáltatóval, akinek minőségével sok gond volt, de a jelenlegi városvezetés nagyon jó ötletnek tartotta és meggyőződéssel döntött mellettük. Nyilván nem tudhatta, hogy gondok lesznek vele. Úgy tudjuk, nagy a baj a cégnél, ahol hírzárlatot rendeltek el az egyre jobban teljesítő Magyarországon.
A Járási Hivatal, az Okmányiroda, az intézmények, iskolák, ovik  ezen a telefonvonalon/vonalakon működnek, de a jelenlegi Polgármesteri Hivatal már nem.
Ez halt le múlt szerdán, vele az intézmények és lakossági szolgáltatások is.
Most mindenki maga igyekszik szolgáltatót találni saját magának - tudta meg a Bicskei Szó -,  a Polgármesteri Hivatal vezetése azt sem érti, miért neki kellene intézkedni. (Segítünk akciósan utoljára csak Zolinak 0 Ft+ÁFA/Hó ellenében, megfejtésünk vízszintes oszlopban: Mert a Hivatal az épület(ek) üzemeltetője.) 
Talán a legkellemetlenebb, hogy az Okmányiroda sem tud telefonálni, sem ki, sem be. A számítógépeik csak azért működnek, mert az kormányzati belső hálózaton üzemel.

Az üzemzavarral kapcsolatban természetesen a városvezetés semmilyen tájékoztatást nem adott ki, nem kérte a lakosság megértését. Ennek a csapatnak sosem volt erőssége a tisztességes tájékoztatás, erre a kis időre meg már minek....  

 

ia

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

de majd véletlenül jön x néni onokája aki szám tech cégben érdekelt és jujj de jó lesz..............
süti beállítások módosítása