A Vincotech vezetése augusztus közepén egy kertvárosi panaszosnak írt levelében arról adott tájékoztatást, hogy június 23-ig elkészült egy 5 millió forintba kerülő zajgátló tokozat, amiről szakértői vélemények is készültek.

Az egész folyamatot az ott élő állampolgári összefogás, a Bicskei Szó közlései, majd Tóth Melinda, a terület korábbi önkormányzati képviselőjének éppen aktuális. éppen soros jegyzőnkhöz való fordulása indította el.

A Vincotech korrekt eljárása ellenére a zajártalom továbbra is panaszra  ad okot a környékbeliek elmondása szerint.

Gurmai Károly ügyvezető igazgató egy augusztusi tájékoztatásában is leírta,  hogy jelentős zajcsökkenést értek el, de még további intézkedések szükségesek ahhoz, hogy a bántó frekvenciájú zajkibocsátást megszüntessék teljes mértékben.

A jelentős zajcsökkentés  tényét a környékén elők is aláírják, korrekt a Vincotech-től, de nem elég - fejezik ki.   

 

A Vincotech további 10 millió forintot  különített el erre a célra és szakértőikkel száz százalékos megoldáson dolgoznak - rögzítette a vezető három hónappal ezelőtt (egy hosszabb ideig zajgátló tokozat nélkül működő egység kapcsán).    

A megoldásra az ott élők szerint már csak azért is nagy szükség van, mert a folyamatos zaj a pihenéshez és otthonainkhoz való jogokat sértheti. 

A terület új képviselője alkalmasint tud a problémáról, hiszen olvassa a Bicskei Szót, de talán érdemes lenne felkeresnie az érintetteket a megoldás meggyorsítása érdekében és valóban fellépni képviseletükben.   

 

ia 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szeretettel várjuk a további intézkedéseket! Már tegnapra kellett volna .
süti beállítások módosítása