Bicske, Aradi vértanúk utca vége.

fenykep0569.jpg

 

Az a szakasza ennek a szép utcának, ahová az Űrhajósról a Zöld Bicske tehergépjárműve is csak  úgy tolat be, hogy aztán orral egyszerűen kimenjen. Ennyire nincs teherforgalom, a gépjárműforgalom sem nagy, viszont balesetveszélyes állapotokat tart fenn a Pálffy Károly vezette testület, ahová először egy éve jelentették be, hogy beszakadt út a csatornafedél pedig lábbal is mozgatható.   

Az a csoda, hogy ezt még kapta ki innen senki....

Egyszer már írtunk róla. Kértük, hogy tegyenek rendet. Kijöttek szakemberek, körülnéztek, megbeszélték a dolgokat és érdemben a világon semmi nem változott, legföljebb másik évben vagyunk és másik évszakban. 

Hálát adunk, hogy a nyári szünetben egyetlen gyermek sem szakadt bele és megint arra jutunk, milyen felelőtlen képmutatás mindez, miközben a belvárosban forgalmasabb, jobban szem előtt lévő helyeinken fényvisszaverő táblákon hirdetjük, hogy vigyázzunk a gyerekeinkre. Nagyon helyes. De akkor ne csak Bicske város központjában, hanem a határszélen és a határban is számítson annyit egy gyerek biztonsága, mint a központban.

Természetesen minden szülő és nagyszülő 77-szer elmondta a gyerekeknek, hogy ezt a fedelet jó messze kerüljék el.  

Pálffy Károly szíves figyelmébe ajánljuk, hogy szolgálati gépjárművén szolgálati idejébe tekintse meg saját szemeivel és saját  hivatali tisztessége érdekében tegyen itt rendet - nagyon gyorsan.

Szívesen, nincs mit.  Ne köszönj semmit, a mi utcánkban ez természetes. Óra indul.   

 

ia 

 

 

fenykep0568.jpg  

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása