Összeütközött két autó hétfő este az 1-es főút Fejér megyei szakaszán, az M1-es autópálya bicskei lehajtójának közelében hétfőn este. Mindkét autó kigyulladt. A tűzoltók hamar eloltották a lángokat, de a balesetben - a katasztrófavédelem tájékoztatása szerint - négy ember meghalt - olvasható az Index hírében. 

 

Forrásunk szintén "nagy balesetet" jelzett Bicske külterületére, az 1-es főút Csók utca utáni szakaszára, 2 óránál is tovább tartó helyszíneléssel és félpályás útzárral, két égő autóval. Mindezt a rendőrségi közleményhez mellékelt térkép is igazolja. Az FMRFK közvetlenül a tragédia után több halálos áldozatról ír: 

Bicske külterületén halálos kimenetelű közlekedési baleset történt. A rendőrök az utat teljes szélességében lezárták.

Közúti közlekedési baleset történt az 1-es számú főúton a 32-es kilométerszelvényben, Bicske külterületén 2015. december 14-én este. A baleset során két személygépkocsi eddig ismeretlen körülmények között összeütközött, melynek során több személy a helyszínen életét vesztette. A helyszíni szemle és műszaki mentés idején a rendőrök az utat teljes szélességében lezárták, kerülni Bicske településen keresztül lehet. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása