Vagy hiba van a kommunikációban, vagy szándékos.
A Bicskei Újság utolsó előtti oldalának alján van egy aprócska felhívás, miszerint pénteken és szombaton a piac területén háztartásonként 8 db autó gumiabroncsot ingyen átvesznek.
Azért fontos ez a hír, mert aztán a szokásos veszélyes hulladék szállításkor (ha lesz) már nem fogják átvenni az abroncsokat az eddig megszokottak szerint.

Azért adja közre a Bicskei Szó, mert ha az újság valakihez nem jut el, ezek szerint az nem is szerez róla tudomást (lehet, hogy nem véletlenül, mert ezt biztos nem így kellene), aztán megint a fasorba kerülnek az abroncsok.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ó, már megint volt egy kis közhaszna a hírünknek :) mert a város hivatalos portálján szerepeltetik az abroncsátvételek időpontját. Soli Deo gloria! www.youtube.com/watch?v=6jf6BtOtThU
süti beállítások módosítása