Sokszor képviseltük cikkeinkben a személyes, helyszíni  beszélgetések és olvasói levelek alapján megismert panaszokat felvető bicskeiek alapvető érdekeit. Folyamatos üzemi zaj zavarta éjszakai pihenésüket és mint az alábbi sorokból kiderül: már csak a napközbeni zaj csillapítása maradt hátra. Úgy tudjuk, éjjel két hete mutatkozik éjszakai zajmentesség.
Olvasónk levele: 
Köszönet honfitársamnak önzetlen segítő szándékkal kitűnő színvonalas szakmai munkájával, aki jelentős részben hozzájárult egy bicskei üzem telephelyéről származtatott egészségkárosító, környezeti üzemi zaj részbeni felszámolásához.                                            
   
Köszönet mindazon családok nevében is, akik a nehezen elviselhető, frusztráló, bántó, zavaró éjszakai zaj hatásának hosszú időn keresztül szenvedői voltak.
   A nappali időszak zajmentesítése is kívánatos lenne, hogy visszakapjuk a korábbi Kertvárosra jellemző békés nyugalmat.  
 
           Hálás üdvözlettel: További eredményes munkát, jó egészséget!
Visszapillantó.....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása