14361444_10207378811369549_2770682492172884950_o.jpg

 

A Bicskén sokak által ismert és kedvelt Körmendi Tamás Köresz is segíti az etyeki kutyus menhelyet, hogy az ott éppen várakozó állásponton, szomorúan csaholgató kutyáknak mielőbb gazdája legyen.

 Tomi a szervezők kérésére szívesen állt modellt, (tényleg van is mivel - a szerk.), hogy ezzel is segítsen a különben Bicske egyik legrégebbi utcájában nevelkedett,  a vendéglátóiparban dolgozó rendkívül higgadt természetű profi az etyeki menhelyen élő kutyusoknak gazdihoz jutni.

"Mai szerencsés kutyuska Bendegúz, Palkó, Shíva, Fernandó és Tyson volt, no és Amanda a fotós is elég szerencsésnek mondhatja magát" - írja maga a szervező, Prockl Amanda, aki minden kutyákkal kapcsolatos kérdésre válaszol. . 

http://www.etyekimenhely.hu/

 

 

ia

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása