A csattanás után nem fértünk hozzá a busz ajtajához - mondta el Szerencsés László házigazda -  flexszel vágtuk le a meggyűrődött kerítés elemeket.

batth.jpg

Közben a feleségem egy A4-és papírra felírta a telefonszámát és az ablakon keresztül elmutogatta a gyerekeknek hogy hívják fel őt. Megértették hamar a szándékot és így már tudtunk kommunikálni velük, és mi előzetesen tudtunk infót adni a felénk jövő mentőknek, katasztrófavédelemnek.
Így sikerült belülről kinyittatni velük az ajtót is...
Közben a kapu roncsot levágtuk és le tudtak szállni. A lakásunkba invitáltuk őket míg a szüleik értesítve lettek és a hatóság felvette az adataikat.
Dícséret a bicskei tűzoltóságnak is,  több mint 4 órán keresztül dolgoztak a műszaki mentésen a -10 fokos hidegben.
Természetesen is lakásunk rendelkezésre állt mindenki előtt egy kis melegedésre és folyamatosan forró teával támogattuk munkájukat. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása