Amikor Csabdiról kiérünk a Béke utcán (bocs, az Ady Endre utcán), jobbra is balra is a bányaút, szemben tovább Vasztély.
Akár jobbra, akár balra megyünk, gyönyörűen feljavították a csúnyán, baleset-veszélyesen kátyússá lett utat, a széleket kitisztították és a kerékpárút piktogramot is ráfestették.

Ennek ugyan Nagyegyházán egyszerűen vége, eltűnik a jel, de legalább jó az út. Voltaképpen a kerékpárút címer szolgáltatta a jó okot arra, hogy fel legyen javítva? Nekem így is jó. 

Leginkább a Csabdi-Nagyegyháza-Óbarok-Bicske kör ajánlott, mert így kisebb emelkedők mellett, de  nagyon szép kanyarlejtőn gurulhatunk be Nagyegyre. És a pálya mellett sem felfelé kapaszkodunk Óbaroknál hazafelé, hanem gurulunk mint a pénz. Igaz, Óbarok belterületén majdnem a főúti átjáróig - ott nagyon figyeljünk - kemény kis emelkedő vár. De valamit valamiért.

A Bicske-Csabdi-Nagyegyháza-Óbarok-Bicske kör 1 db hosszú emelkedővel jár. A Bicske-Óbarok-Nagyegyháza-Csabdi-.Bicske 2 hosszabb emelkedőt hoz. Laza élvezkedésre az első ajánlott, de jóval tréningesebb kanyar a második. Utóbbihoz több almás pite kell. 

    

 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása