Holnap, december 16-án szombaton, a harmadik advent előtt szeretetvendégséget tartunk nehéz körülmények között élő bicskeiek részére a Fiatalok Házában.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A rendezvény zártkörű, belépés csak meghívóval. A szeretetebédet már harmadik alkalommal készítjük a várossal karöltve, az idei évben a bicskei vállalkozók felajánlásából. Ezen az alkalmon a Katolikus egyházközségben működő fiatalok betlehemes ünnepi programjukat mutatják be, Balla Márk hitoktató vezetésével.

Köszönet a város Vezetőinek, Pálffy Károly polgármesternek és Bálint Istvánné alpolgármesternek a Varga Imre plébános atyának, Szabó Ágnes Kapcsolatközpont igazgatójának, valamint csapattársamnak, Szarka Istvánnénak az együttműködő szervezésért.

Akiknek köszönhetjük az ebédet: Heitler Csaba – Zöldséges

Kemenczky Csaba – Hentes

Gyuricza Lászlóné – Randevú cukrászda

Papinóth István - Péküzem

Valamint a városi konyhának Bajcsai Tamás intézményvezetőnek.

Bicske 2017. december 15.

Sági Ferencné

szervező, a Bicskei Katolikus Karitász vezetője

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása