A mai ragyogó időben a reggeli óráktól megkezdődött a kerékpározás szerelmeseinek kirajzása a kerékpár utunk létének első teljes évének startszezonjában.

acsendnemures_1.jpg

Önmagában cáfolja azt az itt-ott felbukkanó felületes "érvet", miszerint ez a főleg Vasztély és Tarján között - erdő, tó, hegyek-völgyek, panoráma, a Gerecse maga - gyönyörű, természeti útvonal egészében nem fog vonzani senkit.

Ezekről a pozitív tapasztalatiról egy nem bicskei anyuka írt blogunknak, aki családjával érkezett ma kirándulásra.

Azt azonban gyalázatos felelőtlenségnek, veszélyeztetésének nevezte, hogy kerékpárút szerepet szánnak, egyáltalán annak merik nevezni a Csabdi-Vasztély közötti útszakasz egy részét. Ez egy régi, megkeskenyült, súlyosan sérült, veszélyes szakasz, amit minél előbb rendbe kell tenni, "...ha van egy kis igényesség, belátás".      

Az a véleményünk, hogy ez biztosan nem maradhat ebben az állapotában. Saját tapasztalat alapján leginkább arról a kb. három kilométerről van szó, ami a Csabdi kijárat "bányaúti" kereszteződése után húzódik.     

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása