Szia! Baleset történt - itt valószínű az 1-es úton. Kb.15 perce szállt ide le a BEM UTCÁBA a mentőhelikopter. A forgalom egy része ide az utcába van beterelve. (18 óra 15 perckor érkezett a levél).  

Részletekkel hamarosan jövünk. A sérült(ek)nek maradéktalan felépülést kívánunk és köszönet a Mentőszolgálat és a magyar egészségügy minden körülmények közötti helytállásáért, ugyanígy a rendőröknek és tűzoltóknak, hiszen ezek a véres drámák mindennaposak az utakon. 

Szemerei Péter r. őrm., az FM RFK Kommunikációs Szolgálat munkatársa a következő tájékoztatást adta:

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2018. április 8-án 18 óra körül az 1-es számú főút 30-as kilométerszelvényében, ahol egy motorkerékpár és egy személygépkocsi ütközött össze. A baleset következtében a motorkerékpár vezetője súlyos sérüléseket szenvedett.


 

helikoptbem.jpg

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása