A XXI. században így aszfaltozzák az utcánkat - írja a felháborodott olvasó többek nevében, aki hangsúlyozta: nem a munkásokkal van baja.  
thokoly.jpg
"Valahol felmarták az utat és a szemetet így tüntetik el" - mondja mérgesen.
"Száraz az út és ez a töltőanyag is, száraz mint a puskapor.
Így se lehet már ablakot nyitni!
Ez a  Thököly utca.
Nagyon fel vagyok háborodva
Természetesen nem a munkásokra haragszom, akik végzik a munkájukat".

Mindez azért furcsa döntés, mert a Bicskei Szó értesülése szerint Thököly utcában meg akarják építeni  szilárd burkolatot. (Ki érti, hogy miért éppen a Thökölyben, tehetnénk fel a kérdést. A Bicskei Szó évekkel ezelőtt megírta, hogy a Thököly malomfőbejárattal szembeni szakaszában évtizedek óta a lakossági összefogás gondoskodik az út elfogadható állapotáról. Ebből kiindulva, erre alapozva  kértük posztunkban nyomatékosan az aszfaltozást.Ez nem ma volt.
A Thököly malom mögötti, egyházsoros  szakaszát botrányosnak mondják, különösen nagy esők után.  Figyelmes olvasóink láthattak fotókat. 

Igazat adunk olvasónknak annyiban, hogy kijárna végre a Thököly mindkét szakaszába a szilárd burkolat és csapadékvíz elvezetés, mindkettő minőségi munkával. 
De a mart aszfaltról - ettől az esettől függetlenül azt mondjuk:  nem szemét az, bizonyos körülmények között nagyon jó makadám utat lehet belőle készíteni, egy részét egyébként is visszaépítik, pl a padkákba.
Olcsóbb, mint a murva és jó esetben tartósabb is. Valamint legalább nem a természetbe van széthányva, már amit újrafelhasználnak valahol, ami megmaradhat "saját hatáskörében". 
Ettől függetlenül a Thököly mindkét (bőségesen építményadózó) szakaszában - itt lenne az ideje a  minőségi korszerűsítésnek.  Ezt lehet lényegi előremutatásként leszűrni ebből az olvasói véleményből.
ia
 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása