A Jakab-köz és az Arany János utca - mindekttő brutális állapotáról hírhedt - megépül, olvasható a Helyi Témában. A Kossuthról az uszihoz vezető Nagy Károly utcában is történt egy kis kátyújavítás egy pártrendezvény előtti napokban, a malommal szemben fekvő Thököly utcarész útburkolatának megépítéséről még nem tudunk. Azt a szakaszt az ott élő emberek javítják húsz éve a maguk költségére, azonban az útfelület a hosszú évek alatt úgy megnőtt a ráhordott murvától, hogy  csapadékvíz beömlik a házakhoz. A Táncsicsban viszont a bicskei lánglovagok már profin gallyaznak, hogy az útépítő gépek frankónk elférjenek.Ezt a jó hírt az immáron főleg bicskei híreket közvetítő bicskei tévé képújságjában olvashattuk.

A z uszodához immár murvázott járda vezet az iskolások számára a Kisfaludytól.

A Kossuth téren megújul a közvilágítás, arról még nincs hír, hogy a Nagy Károly téren mikor lesz. Az új és jó kis társasházak csöndes szakaszát akár Nagy Károly-dűlőnek is nevezhetnénk - írta egy panaszos nemrégiben -, mert ott éjjel érdemes telefonnal világítani.

Majd elkészülnek ezek is - reméli a bicske.info. Egy hónap alatt mindent nem lehet.

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása