Nem tudod esetleg h kihez érdemes betelfonalni hogy az állomáson levágják a gazt? Már 170 cm.
Évek óta nem kellett aszthma gyógyszert szednem de az elmúlt 1 hónapban legalább két pofára szedem az allergia és aszthma gyógyszer.t
Melyik osztályra érdemes betelefonálni, hogy egy város vasútállomása ne úgy nézzen ki mint egy ...?!
Figyelj, én nem gondolom, hogy egy város állomásának úgy kéne kinéznie.
(Végezetül hozzátesszük szerkesztői megjegyzésként, hogy annak az összegnek a töredékéből rendet lehetne tartani, amit a város protokollra és utaztatásra költ. Kérjük, tekintsék ezt a feladatot is protokoll kötelezettségnek. Olyan a város, amilyen a kikötője. S ha már az új állomás projektje édesdeden aluszik, a bányarakodó bicskei polgárok házaival szemben üzemel zajjal és porral, talán tartson rendet az önkormányzat, amennyire csak tud. ma Bicske alsón és a kerékpárúton is dolgoztak.)  
 
 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sajnos nem csak az állomás hanem a közlekedés is pocsék

T Jegyző Úr !
Panasszal szeretnék élni a Bicske helyi járat buszközlekedés miatt,kérem levelemre reagálva intézkedni szíveskedjen,arról értesíteni,amennyiben nem történik valami megoldás magasabb fórumhoz fordulok.

Jung Józsefné,Bicske Csákvári ut 14 fs 4.(20 éve élek itt ,az Önkormányzattal semmi problémám nagyon tisztelettel bánnak és segítenek,amit szeretnék is megköszönni.)

A helyi járattal kapcsolatban kérnék segítséget,nem csak az én nevemben,mindenki aki közlekedik vele,menetrend szerint a busznak érintenie kell a csákvári utcát,mivel egyik pénteken történt egy baleset a buszsofőr nem tudott befordulni,így összetörte a hátsó ajtaját a buszon ültem,azóta nem hajlandó a busz eddig kijönni,kérdem,én,három pici gyermeket hordok haza az óvodából,segítek a családnak,nekem ők semmi rokoni kapcsolatban nincsenek,kénytelen vagyok velük az állomásról
az ötödik vágány után a síneken közlekedni,több diákkal együtt,persze ha teher vonatot tolnak a sínre akkor ülünk az állomáson néha elég sokáig,vagy a Kinizsi utcától végig gyalog,rengeteg autó,közlekedni itt is veszélyes,felüljáró nagyon rossz állapotban van,azon átmenni nem tudok(nem bírom a magasat,tériszonyom van)ki van támasztva ,az is életveszélyes,arról volt szó
megcsinálják az utca végén a buszfordulót,ha sár van nem tud megfordulni,azért volt engedély arra,hogy az udvarban forduljon,mivel a vas oszlop amit ki lehetne szedni.akkor semmi probléma,valamikor jártak a nagy teherautók,még a laktanya idején,addig még nem lesz majd valakivel nagyobb baj,a bőrömet viszem a vásárra,főleg a gyerekek miatt,akikre nagyon vigyázok,nem szeretném ha börtönbe kerülnék,akkor kit fognak okolni,nyilván aki arra jár,nincs kinn,hogy átjárni tilos,mindenki saját maga felelőssége,ha csak rólam lenne szó nem is érdekelne,gyerekek,idősek,vannak,állomás ennek része teljesen el van zárva a várostól,de az adót behajtják,a központ meg ragyog mindentől,amíg itt veszély áll fenn,ez lenne a fontosabb,ezúton kérném intézkedni szíveskedjen(ha kell a tévéhez fordulok segítségért)
süti beállítások módosítása