Az 1-es számú főútra, Bicske térségébe személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesethez kértek rendőri segítséget 2018. július 28-án 10 óra körül - írja az FMRFK Kommunikációs Szolgálata.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy Budapest felé közlekedő gépjármű vezetője a szemközti forgalmi sáv igénybevételével meg akart fordulni, viszont a manővert nem kellő körültekintést követően kezdte meg és nekiütközött egy szemből érkező gépkocsinak. A balesetben egy ember megsérült és anyagi kár keletkezett. A Bicskei Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset bekövetkezésének körülményeit.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a balesetek megelőzése érdekében kéri a gépkocsivezetőket, hogy legyenek óvatosak, tartsák szem előtt a közúti közlekedési szabályokat!    

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása