Megnéztem a helyszínt. Az Áruház, a József Attila u. 1.  és a Fidesz-iroda, Szent István út 1. közötti gyalogátkelőről ír az olvasó.

LÁTSZÓ TERET A GYEREKEKNEK A GYALOGÁTKELŐNÉL.

Az ötvenhatos emlékmű kertjében van egy jól megerősödött kis fenyő, aminek legmagasabb pontja már 160-170 cm. Ez ippeg az átkelő kezdeténél van és jelentősen kitakarhat egy-egy gyalogost, gyereket különösen. Szerencsére az Öregtószeg felől jövők a túlsó sávban mennek. Igazán veszélyes ez a kitakarás a bal felén lenne, hiszen a Sárközből jönnek ezen az oldalon. De védő módon,  defenzíven azzal is számolva, hogy sokan nagy sebességgel közlekednek, sőt, a gyalogátkelőn történő szabálytalan előzés sem lehetetlen, mindenképpen meg kell metszeni. Nem akarja kivágatni senki, csak alkalmassá kellene tenni méretét és formáját a helyhez.

"Szia! Nem tudom, hogy jelezte-e neked valaki, de a Szent István út 1. és az áruház között lévő gyalogátkelő előtt állókat az útról nem lehet látni, úgy megnőtt a fenyő (vagy nem tudom mi). Szóval aki a Fidesz irodától menne át az úton az sem lát ki az útra, de a nagyobbik baj szerintem, hogy az úton közlekedők nem látják, hogy áll-e valaki a zebránál vagy elindult rajta

Jön az iskolakezdés, egy gyerek meg végképp nem fog látszani, ott hamarosan baleset lesz, ha nem nyírják meg a járda végében lévő növényt. Ha van valami ötleted, hogy kinek lehetne szólni... Tudod, hogy nagyszülő vagyok, láttam már életemben ezt-azt, elkeserít az ostoba száguldozás a városon belül is - féltem a családom és minden gyereket. Kérlek, találd meg valahogy a módját alapvető közlekedésbiztonsági érdekeink képviseletének.

Név és cím"

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása