Baleset a központban

Címkék: rendőrség baleset mentők

2019.02.13. 20:25

Ma délután 16 óra tájban gyalogos sérült meg Bicskén a Kisfaludy-Kossuth utcák forgalmas kereszteződésében.  

helyszineles.jpg

 

Kutenics Péter menőállomás-vezető mentőtiszt kérdésünkre elmondta, hogy súlyos sérültet szállítottak a helyszínről a Szent György Kórházba. 

Az FM RFK Kommunikációs Szolgálatának munkatársa  úgy tájékoztatott, hogy két gyalogos haladt át a (képen is látható) Kisfaludy utcai szakaszon, amikor a Kossuth utcáról beforduló autó és egy gyalogos között megtörtént a sajnálatos  esemény.  

Szabálysértési eljárás keretében vizsgálják ki az ügyet a Bicskei Rendőrkapitányságon.

Örvendetes, hogy Székesfehérváron a rendőrség már úgy adhatott tájékoztatást: a két gyalogos közül az egyik nem sérült meg, míg a másik könnyű sérülést szenvedett. 

(Nem ismerhetjük a sérülést, de ha például agyrázkódás-gyanús sérültet mentenek a mentők, akkor azt bizony súlyos sérülésnek nevezik - majd a kórházban kiderül a sérülés mértéke, a következő lépések sora. Vagyis a mentők súlyos sérültet szállítottak, de a kórház szerencsére már könnyű sérülésről beszélhetett.)  Jó, hogy nem lett nagyobb baj. 

Gyógyulást kívánunk és jó utat mindenkinek.      

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása