Bicskén az 1-es főútvonal mellett fekvő budai út táborállási, galagonyási kapujában Behajtani tilos! Kivéve célforgalom Kivéve kerékpárral tábla áll néhány napja.     

57092852_10210721232626108_1266691778073853952_o.jpg

Tudjuk, hogy a területet, az ún. kerékpárút széleit folyamatosan illegális szemétlerakónak használják ismeretlenek.

Biztos információ még nincs, de több mint valószínű, hogy  azért kapott efféle védettséget a terület, mert a hatósági ellenőrzés így még megalapozottabb lehet. Egy kissé talán csökkenti a szemétokádók merészségét is.Ismert dolog ez egyébként a gyakorlatban, hasonló ügyek kezelése érdekében.   

Természetesen ez így önmagában kevés. Már kérték a Bicskei Szó író olvasói elégszer az intézkedéscsomagot Bicske területének köztisztasága érdekében. Lehet, hogy ez egy pici mozzanat, de jó jelnek tekinthető. Míg élünk, remélünk.   A tiltó táblát minden fontolva haladó bicskei helyénvalónak fogja tekinteni.  Jelentősége nincs a mindennapokban, viszont jó hasznát vehetik a szemétlerakók elleni fellépésben.    

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása