Konstruktív olvasói kérdés, ami Bicske, Csabdi, Óbarok-Nagyegyháza lakói számára is előnyös fejlesztés tényéről érdeklődik. Igaza van abban, hogy a lakosság szempontjából elsőrendű kérdés kell legyen ez is. Az autópálya közeliségnek sok előnye mellett jelentős környezeti hátrányai is vannak. Amit lehet, ki kell küszöbölni; ahogy Európa fejlett országaiban is megteszik.  

 

"Esetleg tudsz valamit az M1 bővítése kapcsán a zajvédő falak telepítéséről? Széljárástól függően egész Bicske, vagy Csabdi zeng a motorok dübörgésétől. Beszéltem hangmérőkkel, Bicske egy nagy "tányérban" van, ún. inverzió alakul ki, ettől olyan mint egy hatalmas csarnok, aminek a közepén megy a pálya.
Mellesleg ez tipikusan az a kérdés, amit az o. gy-i  képviselővel kellene megtárgyalni. És lehet...??? A zajvédelem nagyon kellene, még az erdei vadak életébe is beleszól..."

 Biztos, hogy napirenden voltak védendő részek, de pontos adatunk erről nincs és a választott vezetők a helyi hivatalos felületeken még nem adtak tájékoztatást.  

A képviselővel biztos meg lehet beszélni.

Valójában a  NIF a megrendelő. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása