Amikor megnéztem célba érését ezen a felvételen 2:37:40-nél - meg is tapsoltam itt a monitor előtt egymagamban ülve, tenyereimet a fejem fölött összecsapva. Talán még üvöltöttem is egy visszafogottat. 3,8 km úszás, 180 km kerékpározás és 42 km futás egyvégtében.   

A linken, ami a cikk első sorában van, több videó is található. Az "Új csaladtagjaink 2019" címűnél 04:12-nél látható a doktor úr - valamint  az "ExtremeMan Live " címűnél a 02:37:40-nél. 

 

Attila, a  60 esztendős, köztiszteletben  álló bicskei férfiú - akkora úriember -, hogy ahelyett, hogy a célba csapódott volna, inkább az őt cél előtt váró feleségéhez lépett egy pillanatra, hogy köszöntse, megköszönje  a drukkolást a 30. eXtremeMan versenyen, Nagyatádon,  augusztus 10-én.  

Az is nagyon tetszett, ahogy mindezek előtt elismerő pacsikra nyúlnak be tenyerek felé, például mert elhangzik: Dr. Kovács Attila első bálozó, vagyis először állt rajthoz és ért célba az IronMan címért, amit meg is szerzett.    

Agyagási Ákosból, a Vajda János Gimnázium tanárából, a  háromszoros IronMan-ből, ExtremMan-ből, idén négyszeres teljesítő lett Nagyatádon, (ha jól követem sikereit). A következő napokban Attilával és Ákossal - hárman  leülünk beszélgetni, a részletesebb és nagyobb láttató erejű  beszámoló megírása  érdekében.    ia 

     

tiszalok.jpg

Ez a kép még Tiszalökön készült róluk 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása