Információnk szerint a Zöld Bicske a jelentős tartozás miatt nem Tatabányára, hanem a távolabbi Oroszlányba hordja a hulladékot. Ez a feltehetőleg, nem hivatalos információk szerint  súlyos mértékben eladósodott önkormányzati cégnek még drágább, 

A tatabányai hulladékudvar gyakorlatilag a Vértes lábánál, Vitányvártól nem messze, Síkvölgypuszta és a Rúgógyár közelében található.

Egyes értesülések szerint Bicskéről a polgármester érkezik Tatabányára a város lakossága elől általa, az alpolgármester  és az országgyűlési képviselő részéről is elhallgatott, súlyos, feltételezhetően közvetlen környezetünket is érintő probléma enyhítése érdekében. Erről a fennakadásról sem az önkormányzat kiadványa, sem a hivatalos honlap nem adott hírt.  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása