Az első infó a waze live map-on látható útlezárás volt, majd fotókat is készített valaki a helyszínre érkező légi mentőkről.   Az FMRFK Kommunikációs Szolgálatához fordultunk. 

Az M1-es autópálya mellett, Mány és Csabdi településeket összekötő szervizúton közlekedett kerékpárjával 2019. szeptember 23-án 16 óra 5 perc körül egy bicskei lakos. Vele azonos irányban és forgalmi sávban haladt egy teherautó, amely a kerékpáros előzésébe kezdett. A szabályosan végrehajtott előzés során a kerékpáros az úttest közepe felé kormányozta járművét, melynek következtében nekiütközött a tehergépkocsi jobb oldali részének, majd az aszfaltra esett és megsérült. Az eset körülményeit a rendőrség szabálysértési eljárásban vizsgálja - összegezte Sebestyén Mária r. őrnagy FMRFK Kommunikációs Szolgálat munkatársa. 

- A kerékpárost bicskei mentőegység látta el, majd mentőhelikopter szállította kórházba - adta tájékoztatásul Kutenics Péter mentőállomás-vezető mentőtiszt. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása