Mint ismeretes, a Bicskei Járásban hónapok óta nincs endokrinológiai szakrendelés. Ennek okai visszavezethetők a magyar egészségügy közismert állapotára, az orvos és ápolóhiányra is. Csákváron fogadnak, de csakis  pajzsmirigy problémával. 
Olyan országban élünk, ahol az ún. politikai elithez tartozók csillagászati havi jussát duplázzák egyik évről a másikra, miközben az orvosi, ápolói fizetések sok esetben a közalkalmazotti bértábla szerint kerülnek meghatározásra.

És ezekután az ún. politikusoknak még van képük "szolgálatnak" és "közszolgálatnak" nevezni tevékenységüket...

Kétszer aláhúzandó rész: nem az egészségügy nehéz helyzetében, az egyedül több ember munkáját is elvégző szakemberek tehetnek erről. Erre a szakrendelésre tömegek érkeztek.  

Több olvasónk hiányolta már a szakrendelést Bicskéről élőben, levélben vagy telefonon az elmúlt hónapokban. Most azonban lényeges információval is gazdagodtunk:

akik a Bicskei Járásban igénylik ezt a szakrendelést, legjobb, ha Székesfehérváron a Szent György Kórház Rendelőjében keresik Dr. Mezei Piroska endokrinológust. Azt írja róla olvasónk, hogy "Nagyon kedves, türelmes, közvetlen és látszik, hogy érti a dolgát". Időpontot is lehet egyeztetni vele. Kórház köponti szám és kapcsolják. Ezt persze, lehet, hogy párszor meg kell ismételni, hogy sikerrel járjunk - írja olvasónk. 

Köszönjük. Reméljük, hogy jövő héttől vagy jövő hónaptól már Bicskén is működik ez a szakrendelés. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bicske hozza, amit az országos átlag. Negativ értelemben..
Pl. fogászat 3-4 hét, szemészet 4 hónap, bőrgyógy. 3.5 hónap. Ezek személyes tapasztalatok.
Okmányiroda.. Hagyjuk. Irány Tatabánya..
Szivügyünk Bicske. Jah. Mosolyognék ezen, de nem könnyű, miközben pl. a Bocskain, majd a Bethlen utcán zötykölődünk tova.
süti beállítások módosítása