Bicske város tényleg fejlődik - írja olvasónk.
A volt Támasz helyén az urológiai szakrendelő. Diszkréten a főbejárathoz. Huzatos mint állat, de elülni sem lehet sehova A betegek állanak a Kartonozóval szemben, amit ma már Betegirányításnak nevezünk.
Kényelmes is mit ne mondjak. A kartonozóba is jönnek mennek, mellette pedig itt áll a tömeg. Köztük sok idős embernek ácsorognia kell.
Itt mindig sokat kell várni. Hogy ezt hogy gondolták?! - kérdi olvasónk.
Más: most kért valaki időpontot egy laborba. Március 9. Nem ébrednek fel az emberek, hogy mekkora a baj?
(Más forrásból tudjuk, hogy a kardiológia májusra tud időpontot nyújtani. Mint már foglalkoztunk vele, a Bicskei Járás endokrinológiai ellátása Bicskén továbbra is teljes mértékben megoldatlan.)

Olyan országban élünk, ahol az ún. politikai elithez tartozók csillagászati havi jussát duplázzák egyik évről a másikra,  miközben az orvosi, ápolói fizetések sok esetben a közalkalmazotti bértábla szerint kerülnek meghatározásra.

És ezekután az ún. politikusoknak még van képük "szolgálatnak" és "közszolgálatnak" nevezni tevékenységüket...

Kétszer aláhúzandó rész: nem az egészségügy nehéz helyzetében, az egyedül több ember munkáját is elvégző szakemberek tehetnek erről.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása