A városban az előrejelzett kemény télre készülve nappali melegedőt hoznak létre a bicskei rászorulók érdekében - ahogyan Magyarország számos településén a katasztrófavédelem, a belügyminisztérium és az önkormányzatok együttműködésével.   

A városháza hamarosan tájékoztatni fogja a lakosságot arról, hogy pontosan hol nyílik meg. Valószínűsíthető, hogy a Bihari utcai megszüntetett óvoda épületét használják fel erre a célra.

Amikor már kezünkben lesz a város ebben az ügyben kiadott közleménye, arra fogjuk kérni szegény sorsú földijeinkkel szolidáris olvasóinkat - vagyunk ilyenek szép számmal -, ha meglátják a rászorulókat vagy tudnak ilyenekről, adják majd át nekik a nálunk hamarosan megjelenő nappali melegedő pontos címét, helyét. A Bihari utcai volt óvoda egyelőre csak lehetőség, még nem tény.   

Városunk szociális területen dolgozó munkatársai ezt a híradást bizonyára maguk is megteszik az érintettek felé, de segítsük életmentő munkájukat a szegényekhez való segítő odafordulásunkkal magunk is.              

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása