Információink szerint közel kilencven uszodalátogató követeli aláírásával a régi nyitva tartási rend  visszaállítását a testülettől.

A döntéshozók valószínűleg senkivel, sem az üzemeltető-kivitelezővel, sem az uszoda dolgozóival, sem a vendégekkel nem egyeztettek az új nyitva tartási rendről, ami inkább zárva tartás mint nyitva tartás.

Egy bicskei polgár a pénztár melletti ruhatár pultján hagyott egy tiltakozó, aláírásgyűjtő lapot, melyen majdnem kilencven aláírás gyűlt össze egy-két nap alatt.

Az ív tegnap szőrén-szálán eltűnt, akik elvitték, semmilyen hivatalos levelet nem hagytak ott a nemzeti együttműködés keretében, hogy ki vitte el és miért.

Bizonyára aznap döntöttek véglegesen a nyitva tartásról, ezért kellett nekik az aláírunk. Ámbátor akkor sem demokrata, hanem posztkommunista önkormányzati vezetőhöz illik szó nélkül elvinni egy állampolgári kezdeményezés leiratát. Elég lett volna bevinni az ív fénymásolatát a városházára és még erről a lépésről is kötelesek lettek voltak tájékoztatni a buta polgármesteri döntés ellen tiltakozókat egy jegyzőkönyvi kivonatban, amit a helyszínen hagytak volna.         

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása