Kezdjük a jó hírrel. Bicske alsón, a bakterház előtti széles járdafelület és a felüljáró lépcsőlejárója közé kb. két hete szilárd burkolatot helyezett egy vállalkozó a MÁV Zrt. megbízásából.  (A vicces és balesetveszélyes szalagkorlát kicseréléséről hangot sem hallani, pedig 2009 elején bicskei tűzoltók, mentők, bicskei polgárok kérték nyílt levélben.) Most pedig következzen olvasónk írása a vasúti helyzetről, amiről a Bicskei Szó is tájékoztatást adott. 


"2013. március eleje óta a Budapest Déli Pályaudvarról induló utolsó két vonatról Budaörsön át kell szállni. Mert a Déli Pályaudvar és Budaörs között felső vezeték karbantartás folyik. A két utolsó vonat indulási időpontja 22:20 és 23:20. Először március 22-ig tartott volna. De meghosszabbították április 5-ig. De tegnap megkérdeztem a kalauzt és azt mondta hogy lehet hogy megint meg lesz hosszabbítva. Megértem a karbantartókat hogy az időjárás nem kedvez nekik nem is velük van a baj, hanem azzal, hogy van amikor 20 perc késéssel indulunk el a Déliből és nem mondanak semmit hogy mért nem indulunk el időben. Ha el is indulunk időben akkor Kelenföldön állunk pár percig. De volt már olyan hogy késéssel indultunk a Déliből és még Kelenföldön is álltunk pár percig. Amikor végre Budaörsre értünk akkor van olyan hogy nincs bent az állomáson vonat, ami hozna minket tovább. És percekig állunk a peronon hogy fel tudjunk szállni a tovább jövő szerelvényre.

Ha netalán van Budaörsön vonat és fel tudunk rá szállni, mikor felszállunk a vonatra ott is állunk pár percet..Arra nem gondolnak a MÁV-nál hogy sok dolgozó ezzel a két vonattal jár haza? És esetleg lekési az utolsó busz csatlakozást hogy haza tudjon menni? Valahogyan meg kéne oldani a MÁV-nak és Volánnak hogy a késik a vonat és elmegy az utolsó busz akkor a Volán rendkívüli esetre hivatkozva indít egy különbuszt hogy az emberek haza tudjanak menni. Nem hiszem hogy ez olyan dolog amit nem tudnának megoldani.


Tisztelettel:
                  Egy Bicskén élő bejáró dolgozó, aki arra kéri a MÁV-ot, szíveskedjenek a munkából későn hazaérkezőket több pontossággal szolgálni"

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása