A válasz: Minden bizonnyal a Kormányhivatal építése miatt tiltják a parkolást a területen. Amikor közlekedési káoszról, a központ túlterheltségéről írtunk korábban - a két iskola, a bíróság, a plébánia, a városháza, az épülő kormányhivatal képezte centrumról, valami hasonlóra gondoltunk. (És ez még csak a kezdet? Arról beszélgetünk valaki mással, hogy 1 autó egy gyerek, ma gyerek gyalog nem megy iskolába, miközben jómagam a benti oviba már gyalog jártam a a telep túlsó végéről (Marx u., ugyanígy a nálam sokkal fiatalabb beszélgetőtárs.  Ezt az őrületet, lehet, hogy iskolabusszal lehetne vagy kellene megoldani, mint teszik azt a "hanyatló" Nyugat-Európában vagy az Amerikai Egyesült Államokban.)    

"Külön jó volt, csapatosan menni haza, végig ordibálni meg Táncsicson meg hógolyózni stb.

Ma már mindenkit autóval visznek.
Ja és 1 autóban 1 gyerek"
Amúgy: 
Nem kiszúrás ez, sokkal inkább előrelátás az építkezés miatt.
Igen, ismerik az említett csúcsforgalmat, és éppen ezért szeretnénk elkerülni azt, hogy baleset, kár érjen bárkit is.
Nem az építőanyagot/gépet szállító gépkocsivezető lesz a szűk keresztmetszet, hanem az egyszerű autós, gyalogos.
A fotón is látható anomáliát szeretnék elkerülni. Az, hogy hogy néz ki itt minden.... az egy másik történet, mégis ugyanez.  

 

"Üdvözlöm.

 Arról szeretnék érdeklődni, hogy esetleg tud-e valamit az Arany János utca elejére kirakott megállni tilos táblák miértjéről?

Ráadásul 80-85 méter?? Érdekes. És pont az iskola környékén?? Aki ezt kitalálta az látta már mi van ott 16 óra körül ???

Esetleg direkt erre megy ki a játék? Kell a pénz a városnak?? Nem értem. Az ott kialakított parkolónak nincs akkora kapacitása,

hogy az összes út szélén álló autó ott tudjon megállni ( főleg ha kedden a kukásautók is ott „pihennek”). Ami pedig az időjárást

illeti az is beleszólhat. Gondolok itt a parkoló helyén létjövő kisebb tavacskára. Végezetül  2 kép, hogy miről is van szó.

teljes név" 

 

aj1.jpg

 

aj2.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása