Lényeg, hogy fedél van a fejünk fölött. Néhány hete jelent meg először egy olyan írásunk, ami a csípőprotézis műtétre előjegyzett, nemrégiben vese-transzplantált beteg és családjának lakásgondjáról szólt. Felszólították ugyanis őket arra, hogy hagyják el eddigi, magántulajdonú albérletüket. A férfi fiatal korától az építőiparban dolgozott, ezt megbetegedése után is folytatta, ha nem ment Tatabányára dialízisre, akkor például járólapot rakott, csempét  vagy falat. Protézisével ennek vége. 

Bicske Város Önkormányzata gondoskodott arról, hogy a Losonczi utcában kapjon átmeneti lakáslehetőséget az ötfős család. Pénteken Németh Tibor képviselő adta át a mindössze egy szobás, átmeneti szállást, de ezt is köszönettel fogadták. "Jobb itt, mint a szabad ég alatt". Mint mondták, véglegesnek a kicsinysége miatt sajnos nem tekinthető, de legalább fedél van a fejük fölött.

 

 

ia

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása